Tato funkce umožňuje předání vlastnictví účtu jinému uživateli.

Funkci oceníte především v případě přeskupení zodpovědnosti.

1. Předání vlastnictví jinému uživateli

Je umožněno pouze majiteli účtu prostřednictvím nastavení účtu.

  1. Klikněte na „Nastavení“ v pravém horním rohu.
  2. Z rozbaleného menu vyberte „Nastavení účtu“.

3. V záložce „Obecné“ pod majitelem účtu klikněte na "Změnit".


4. Vyberte nového vlastníka ze seznamu.

5. Nakonec klikněte na „Uložit".


Jakmile je vlastnictví přeneseno, obdrží nový vlastník e-mail potvrzující změny.

Did this answer your question?